PONUDA  
 
LG
 
Midea
 
Toshiba
 
 
 

Prije nego što se odluči na kupovinu klima uređaja svaki potencijalni kupac susreće se s nizom raznih informacija vezanih uz razne proizvođače, s raznim informacijama vezanim uz karakteristike tih uređaja (energetska klasa, razina buke, izlazna snaga, inverter….), koje običnog korisnika na kraju samo zbune, te ni sam više nije siguran što mu zapravo treba i što će zadovoljiti njegove potrebe.


Iskoristit ćemo ovu priliku da Vam ukažemo na samo jednu vrlo bitnu činjenicu prilikom odabira Vašeg klima uređaja.

Najbitnija stvar je prostor u koji se ugrađuje klima uređaj – gdje je smješten, kakav je raspored prostorija, kolika je njegova zapremnina, te sama mogućnost ugradnje vanjskih i unutarnjih jedinica.

Zbog toga smo upravo mi tu da Vam pomognemo u odabiru i predložimo Vam upravo ono što će zadovoljiti vaše potrebe, uz najbolji omjer cijene i kvalitete.
Ukoliko se odlučite za nas javite se na kontakt adresu i telefone, pa će Vam naše ljubazno osoblje pomoći, a po potrebi doći i na lice mjesta kako bi se utvrdile sve potrebne činjenice.


U našoj ponudi smo Vam napravili izbor nekoliko najprodavanijih klima uređaja, što ne znači da Vam mi ne možemo ponuditi i nešto drugo iz bogate ponude proizvođača.

Na našim stranicama pogledajte ponudu proizvođača, za koje smo mi ujedno ovlašteni ditributeri i serviseri:

 
  ©Servis - Trgovina Rožić, 2008